Back to Question Center
0

Wéi schléit ee Dyre Banking Trojan? Semalt bitt d'Äntwert

1 answers:

Изпълняването на задачи с помощта на компютър, заразен с троянски вирус на Smart Service, може да бъде уморителен и забързан. Smart Service Trojan се разпространява във вашия компютър, като променя защитната система. След като бъде инсталиран непреднамерено в компютъра, вирусът на Smart Service Trojan се стартира автоматично всеки път, когато компютърът започне да работи. Троянският вирус може да причини корупция и забавяне на вашия компютър, което ви прави уязвими към други атаки.

Иван Коновалов, експерт по Салмат Цифрови услуги, обяснява какви щети може да направи Smart Service Trojan на вашия компютър и как може да защитите компютъра си от вредните му действия.

Smart Trojan подсилва защитната ви система за компютри, като позволява навлизането на злонамерен шпионски софтуер и рекламен софтуер в компютъра ви, без да знаете това. С течение на времето вашият компютър става уязвим на сървъри на хакери, които могат да работят с вашия компютър и да получат достъп до вашите пароли и да регистрират файлове без ваше разрешение.

Вашият компютър става напълно объркан, тъй като не може да изпълни дори простите задачи в реално време поради бавната си скорост. Друго неудобство, причинено от вируса на "Смарт услуга", е да се възползвате от историята на сърфирането си, като пренасочвате към злонамерен сайт всеки път, когато се опитате да влезете в профила си и да изтеглите антивирусни програми на компютъра си.

  • Когато разглеждате социалните медийни платформи и изпълнявате безплатни файлове за изтегляне
  • Чрез споделянето на файлове на компютър, заразен с троянски вирус
  • Smart Trojan може да влезе в компютъра ви чрез спам имейли

Премахване на троянски вирус от Smart Service от вашия компютър и Mac OS

Ръчното премахване на троянски вирус на Smart Service от операционната система Windows и Mac OS изисква изтриването на злонамерени заплахи в системните файлове на системния регистър. Този метод се препоръчва на крайните потребители, които имат богат опит в системите на Windows OS и Mac OS. Извършването на малка грешка при ръчно премахване на вируса може да доведе до срив на цялата система..

Прекратяването на злонамерен процес, свързан с троянец на интелигентна услуга, не е трудна задача. Натиснете Esc + Shift + Ctrl, за да получите достъп до вашия мениджър на задачите. Кликнете върху опцията "Процеси" и прегледайте всички файлове, свързани с троянски вирус. Кликнете върху бутона "Завършване на процеса", за да спрете вируса на троянеца на "Смарт услуга" да работи на вашия компютър

Премахване на троянец на интелигентна услуга от браузърите

Троянският вирус на Smart Service може лесно да бъде премахнат от вашата операционна система чрез браузъри. Започнете браузъра си и кликнете върху Менюто. В лентата с инструменти на браузъра кликнете върху бутона Инструменти и изберете опцията Разширения. Отворете разширенията на браузъра и кликнете върху "Иконите на кошчето", за да изтриете за постоянно разширението за вируса на троянски коне от браузъра си. Премахнете другите файлове на системния регистър в браузъра, от които не се нуждаете. Кликнете върху бутона "Премахване", за да потвърдите изтриването на вируса на троянец на интелигентна услуга от вашия компютър.

Автоматично премахване на троянски вирус от Smart Service от вашата операционна система

Smart Service Trojan вирусът може да бъде премахнат от вашата операционна система автоматично, като инсталирате SpyHunter Anti-Malware във вашата система. След като успешно изтеглите SpyHunter Anti-Malware, щракнете двукратно върху програмата за инсталиране, за да изпълните инсталационния процес. Използвайте своя SpyHunter Anti-Malware за откриване на злонамерени файлове в системния регистър, като изпълните пълно сканиране на вашия компютър. Кликнете върху бутона "Ремонт на заплахи", за да премахнете всички заплахи от компютъра си.

Потребителите на компютри също могат да инсталират RegcurePro на компютрите си, за да открият и предотвратят злонамерените програми да навредят на компютрите си. След като инсталирате своя RegCurePro пакет, извършете сканиране, за да откриете заплахите в компютъра си. Кликнете върху бутона "Коригиране на всички", за да премахнете заплахите от компютъра си. За потребители на Mac OS, инсталирайте програмата MacKeeper във вашата операционна система, за да предотвратите инсталирането на троянски вирус във вашия компютър.

Smart Service Trojan е смъртоносен вирус, който позволява навлизането на зловреден адуер и шпионски софтуер във вашия компютър, след като поеме контрола върху вашата операционна система. За да предотвратите изтеглянето и автоматичната инсталация на троянски вирус във вашата операционна система, инсталирайте SpyHunter Anti-Malware и RegCurePro на вашия компютър. За потребители на Mac OS инсталирайте MacKeeper, за да блокирате всички злонамерени заплахи от заразяването на операционната система Source .

November 28, 2017